Tuesday, 31 January 2012

EuWWWwww!!!

Assalamualaikum...

entry kali ni about stu pic yg sye jmpe mse sye sebok belek2 gamba dlam satu pages at FB ni...

euww sgt mggelikan

nk tgok???trek nfas pjg2 dlu yeaa!
.
.
.
.
.
.
.
.
jen..jeng..jeng

.ape pendapt korang about this pic???

ok...my purpose is not nk buat korg termntah k..

this pic truely edited but i juz wondering ape bnde bulat2 tuh..

at first juz fkir bnde tuh biji teratai tau...after surfing...sye dapat tau ianya BREAST LARVAE...

semue org expose untuk di jgkiti especially IF korg bru beli pakaian dlam (bra) then pkai tros TNPE basuh 

dlu...sebbnye brkmugkinn besr terdpat larva lalat pada pkaian dalam anda..so ladies please...bsuh pkaian  

dalam anda yg bru beli tu sblom pakai k..jgn ykin bersih sgt.. ok sebhagian besrnye adalh khbar angin but x 

salah nk ambil langkah berjge2 kan...

tapi, terdapat kbenaran about medical condition known as furuncular myiasis of the breast..iaitu infestasi 

larva lalat kedalam tisu badan..more informations click here [here]..

then sye ade upload bbrpe gmba breast infestation ntok mnmbah kgerunan korang..at least kite semua 

brjage2 kan...sape nak semue ni trjdi kat die kan..
geli kaan!!

close up!!

beware all girls out there!!!

No comments:

Post a Comment